Avís Legal i Condicions d’Ús

1. AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), t’informem de les dades que identifiquen a l’entitat titular de la web

https://www.polsipua.com

Nom: FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA
CIF: V-96594361
Direcció: Plaza Poeta Miguel Hernandez, 2, 14 – Edif. Comercial 2ª Planta. 46910, Alfafar (Valencia).
Email: foppcv@gmail.com
Xarxes:

 

2. ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

Les presents condicions d’ús i Avís legal, així com la Política de privacitat i la de cookies, regeixen l’accés i ús de la web per part teua, com a usuari d’aquesta.

El fet d’usar la web suposa que has llegit i acceptes aquesta informació legal.

3. CONTINGUT DE LA WEB

El lloc web allotjat sota el nom de domini https://www.polsipua.com

constitueix una web corporativa que ofereix informació sobre les activitats de formació en dansa en diferents disciplines i per a tots els nivells.


4. ÚS DE LA WEB

Com a usuari et compromets a fer un ús correcte i legal del contingut i dels recursos accessibles des d’aquesta web, respectant sempre als altres usuaris.

Com a usuari renúncies a utilitzar qualsevol recurs o informació continguda en aquest web amb finalitats il·lícits, il·legals o contraris a la bona fe i a l’ordre públic, així com qualsevol mitjà que puga danyar, inutilitzar o impedir l’ús normal dels recursos i informacions continguts en la web, o els sistemes d’informació, documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de l’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA, dels seus membres o de qualsevol altre usuari de la web.

Si incomplires qualsevol d’aquestes obligacions, hauràs de respondre de tots els danys i perjudicis que causes.

L’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA es reserva el dret de deixar de prestar el servei per a retirar els continguts il·legals, sense perjudici de la responsabilitat per danys i perjudicis que poguera derivar-se. Aquesta suspensió o retirada no donarà dret a indemnització cap.

5. CONTINGUTS I SERVEIS ENLLAÇATS A través DE LA WEB

Els enllaços o links que conté aquesta web poden conduir-te a altres webs gestionades per tercers, sobre les quals no tenim cap responsabilitat, per això, l’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA no respon ni de l’estat ni dels continguts d’aquestes web ni tampoc implica que els recomane o que aprove els seus continguts.

En tot cas, l’accés a aquestes web suposa que has de sotmetre’t a les seues pròpies polítiques legals, sense que existisca responsabilitat per part del centre.

6. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els materials i informació de la web de l’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA estan sotmesos a la normativa vigent sobre Propietat Intel·lectual i/o Industrial.

L’entitat FEDERACIÓ D’ORQUESTRES DE POLS I PUA DE LA COMUNITAT VALENCIANA és titular dels drets de propietat industrial i intel·lectual de la web, així com dels continguts que alberga.

Per tant, no es permet l’ús dels continguts de la web sense l’autorització expressa i per escrit de l’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA. Qualsevol ús de la web o dels seus continguts haurà de tindre una finalitat particular.

Els elements com a logotips o imatges que apareguen en la web aliens a l’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA, pertanyen als seus respectius propietaris pel que seran aquests els responsables de qualsevol possible disputa que poguera sorgir respecte a ells.

Si tens algun dubte respecte a la propietat de qualsevol dels continguts o serveis que s’ofereixen a través de la web, no dubtes a contactar amb nosaltres per a poder ajudar-te.

7. EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

L’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA vetlarà, en la mesura dels seus propis recursos tècnics i humans pel correcte funcionament de la web així com perquè el seu contingut siga correcte i veraç.

No obstant això l’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA no pot garantir l’absència de virus o altres elements lesius, introduïts per tercers, que pogueren causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els teus fitxers quan visites la web com a usuari.

L’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA no es fa responsable de:

Els danys derivats del mal ús d’aquesta web o dels seus continguts pels usuaris, ni de qualsevol acció realitzada sobre la base de la informació que apareix en la web.

Els errors o omissions que pogueren aparéixer en els continguts de la web.

Les pèrdues o danys causats en el programari i equips informàtics dels usuaris o de tercers per l’incompliment d’aquestes condicions d’ús per part la teua part, com a usuari, o per fallades o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produïsquen la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la web abans o durant la prestació d’aquest.

Et correspon, com a usuari, disposar de les eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

8. ACTUALITZACIÓ D’AQUESTES CONDICIONS

L’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA t’informa que aquestes condicions d’ús, la resta de textos legals i en general, qualsevol element que forma part del disseny i configuració de la web, podrà ser modificat canviant d’aquesta manera, la data d’actualització que apareix en l’encapçalat de la informació legal.

Els nous efectes que produïsca la modificació es posaran en marxa una vegada publicada en la web, per això és important que acceptes la vinculació a les condicions aplicables a la web a cada moment.

9. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE

Aquestes condicions d’ús es regiran i interpretaran conforme a la legislació espanyola i qualsevol disputa relacionada amb la web de l’entitat FEDERACIÓ ORQUESTRES I RONDALLES POLS I PUA COMUNITAT VALENCIANA es tramitarà davant la jurisdicció espanyola.

Data de publicació d’aquest AVÍS LEGAL: 12 de febrer de 2021.