Activitats

Notícies i concerts

Monday, 29 November 2021 / Published in Activitats
Félix de Santos. Obras de concierto

El mandolinista i bandurrista Jordi Sanz ha sigut guardonat amb el premi al Millor Disc de Recuperació de Patrimoni Musical en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2021 per ‘Félix de Santos, obres de concert’. (more…)

Tuesday, 21 September 2021 / Published in Activitats
Entradas para el próximo concierto Mès Que Corda

Pròxim concert Més Que Corda, amb la participació de la Rondalla Sant Joan de Moró de Castelló i l’Orquestra de Pols i Pua “Vila de Chiva” València. (more…)

Monday, 30 August 2021 / Published in Activitats
Félix de Santos. Obras de concierto

Quan es compleix el 75 aniversari de la mort d’una de les figures més rellevants i fonamentals en la història dels instruments de pua com és el professor, concertista i compositor En Félix de Santos i Sebastián, el mandolinista i bandurrista Jordi Sanz i el pianista Antonio Morant presenten el seu últim treball discogràfic, el qual realitza un recorregut per algunes de les seves obres de concert més conegudes. (more…)

Monday, 26 July 2021 / Published in Activitats
XVIII campanya de concerts d'intercanvis musicals

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i, des d’aquesta edició 2021, la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV) han convocat la XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis. (more…)

Wednesday, 19 May 2021 / Published in Activitats
Més que Corda - Festival de Música de Pols i Pua

Més que Corda – Festival de Música de Pols i Pua se celebrarà el pròxim 30 de maig de 2021 en el Teatre Avinguda de Bocairent a les 12.00.
(more…)

PUJAR